Varmista toimiva vesitekniikka – ja paras palvelu

Puhdas- ja jätevesipumppaamon huolto sekä saneeraus

Suomen Pumppaamohuollot suorittaa huoltotyöt pienistä kiinteistöpumppaamoista aina suuriin linjastopumppaamoihin. Teemme myös pumppaamoiden saneeraukset uusien pumppaamoiden asennuksista vanhojen pumppaamoiden peruskorjauksiin avaimet käteen -periaatteella. Saatavilla on akuuteissa ongelmissa päivystys 24/7 sekä muut vikapalvelut. Jos puhdas- tai jätevesipumppaamon huolto tai saneeraus on edessä, ota yhteyttä.

Huoltoa monille pumppumerkeille

Huollamme mm. seuraavat pumppumerkit: Flygt, Lowara, Leopold, Sanitaire, Vogel, Gormann-Rupp, Kolmeks, ABS, Sarlin, Grundfos, Sulzer, Wilo, Seepex ja Nestekniikka.

Pinnansäätölaitteita huollamme puolestaan seuraavilta merkeiltä: Flygt Smart-Run, Flygt MyConnect ja Flygtin muut pinnansäätölaitteet, kuten APP ym., Grundfossin Elsa kaukovalvonta sekä Lining Aqua -pinnansäätimet.

Yritys tai kunta – tilaa pumppaamon huolto todelliselta ammattilaiselta

Suomen Pumppaamohuollot on kokenut pumppaamoiden asiantuntija. Käytössä on laadukas kalusto, joilla puhdas- ja jätevesipumppaamon huolto- sekä saneeraustyöt hoituvat sujuvasti. Palvelemme ensi sijassa yrityksiä, kuntia ja kaupunkeja, mutta myös kotitaloudet voivat kysyä palvelujamme. Ota yhteyttä!

Vikapäivystys 24/7!
Soita
050 360 9894

Yhteystiedot

Suomen Pumppaamohuollot Oy

Topiaksenkatu 2

21260 RAISIO

050 570 9821

teemu.myllyoja@suomenpumppaamohuollot.fi

www.suomenpumppaamohuollot.fi