Pumppuhuolto, -saneeraus ja -asennus

Palvelemme Raision toimipisteestämme Turun sekä Varsinais-Suomen alueelle

Suomen Pumppaamohuollot Oy on erikoistunut jätevesi- ja puhdasvesipuolen ratkaisuihin sekä sovelluksiin. Tarjoamme  jäte- ja puhdasvesipumppujen pumppuhuolto-, saneeraus- ja asennustyöt, joista meillä on monen vuoden kokemus. Saatavilla on myös vikapäivystys 24/7, sekä pumppaamoihin liittyviä oheispalveluita, kuten hitsaus- ja sähkötyöt. Toimipisteemme sijaitsee Raisiossa, Topiaksenkadun ja Peitturinkadun kulmassa.

Yrityksille, kunnille ja kaupungeille paras pumppukumppani

Toimimme Turun sekä koko Varsinais-Suomen alueella, sopimuksen mukaan voimme lähteä kauemmaksikin. Työskentelemme ensi sijassa yrityksille, kunnille ja kaupungeille, joille pystymme toteuttamaan suuremmankin luokan pumppaamotyöt. Olemme Xylem Water Solution Suomi Oy:n, Wilo Finland Oy:n sekä Sulzer Pumps Finland Oy:n valtuutettu huoltoliike. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä! Myös kotitaloudet voivat kääntyä puoleemme pumppuasioissa.

Nopea, laadukas ja joustava

Sellaisena Suomen Pumppaamohuollot tunnetaan. Reagoimme ripeästi asiakkaidemme palvelupyyntöihin, ja työskentelemme kohteessa aina huolellisesti. Jokainen pumppuhuolto, asennus tai korjaus suunnitellaan yksilöidysti ja joustavasti kohteen mukaan. Näin lopputuloksesta saadaan sekä teknisesti että palvelun osalta huippuluokkaa. 

Vikapäivystys 24/7!
Soita 050 360 9894

Yhteystiedot

Suomen Pumppaamohuollot Oy
Topiaksenkatu 2
21260
RAISIO
teemu.myllyoja@suomenpumppaamohuollot.fi
www.suomenpumppaamohuollot.fi
Topiaksenkatu 2, Raisio

Henkilökunta:

Teemu Myllyoja
Myynti ja asennus
Puh: 050 570 9821

Kari Lehto
Sähkötyöt ja asennus
Puh: 050 360 9894

Marko Myllyoja
Asennustyöt
Puh: 044 091 9118


  • luotettava kumppani
  • sanitaire
  • Flygt
  • Lowara
  • mjk